Toggle offcanvas area
Menu

UNIQUE – A CHARITY EVENT by Flooat

6 mei 2023 - 7 mei 2023
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
UNIQUE

We would love you to visit this unique exhibition. Be surprised by the power of everyday objects and support our charity project TEJO.

O6/O5 – O7/O5
OPENING HOURS 10-18H

ARTISTS

LEEN VAN DIERENDONCK
RENAUD DE POORTER
OERBOER
BATT
SANDRA RUYSSINCK
SOFIE MAES
BART RAMAKERS
YGEN MEIDA
JOHANNUS VLERICK
ELFIE KRISTIANA

CHARITY PROJECT

TEJO. Jongeren op weg helpen in hun groeinaar volwassenheid

TEJO biedt in Vlaanderen laagdrempelige, thera-peutische hulpverlening aan jongeren tussentien en twintig jaar, kortdurend, onmiddellijk, anoniem, en gratis. De dienstverlening gebeurt door professionele therapeuten op vrijwillige basis.

Ze werken allemaal kortdurend vanuit hun eigen therapeutische denkkader. De therapie heeft als hoofddoelstelling de jongeren te deblokkeren en hen opnieuw in hun kracht te zetten. Op die manier komt TEJO preventief tegemoet aan dringende hulpvragen zodat de probleemsituatie niet verder escaleert en de jongeren in een vroeg stadium geholpen worden.

TEJO biedt jongeren een ‘pedagogische plek’ waar er in alle rust naar hen geluisterd wordt. TEJO draagt hiermee bij tot het oplossen van de lange wachtlijsten die er heersen in de gezondheidszorg voor jongeren. Bovendien wil het TEJO-project bijdragen tot de sociale beweging die een appel doet op de solidariteit en inzet van de hele samenleving om mee de verantwoordelijkheid te dragen voor het persoonlijk welzijn van alle jongeren zodat ze de nodige groeikansen krijgen om mooi volwassen te worden.

FLOOAT.gallery

Zuidleiestraat 38
988O Aalter
België
+32 9 325 25 OO
info@flooat.be

Gegevens

Begin:
6 mei 2023
Einde:
7 mei 2023
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.